Hálkova,
Rezidencia Kolečko - SKOLAUDOVANÉ
od 235 562 €

Rezidencia Kolečko - SKOLAUDOVANÉ

od 235 562 €

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Byty
  • Stav projektu: Vo výstavbe
    Počet jednotiek: 4
  • Plocha od: 85.11 m²
    Cena za m²: 2 571,86 €/m²
    ID projektu: 1431
Rezidencia Kolečko predstavuje nadštandardné bývanie v absolútnom centre mesta Žiliny.

Projekt je jedinečný jeho neobvyklou štruktúrou, ktorá kombinuje bytové a nebytové priestory tak, aby bola rezidentom zaručená čo najväčšia kvalita a komfort bývania.
Väčšina bytov je orientovaných do súkromnej záhrady vo vnútri bytového komplexu. Nebytové priestory umiestnené nad rušnou hlavnou cestou tvoria prirodzenú bariéru medzi hlukom mesta a pokojom vášho domova.

Preto je bývanie ideálne pre všetkých, ktorí preferujú mestský životný štýl, chcú mať všetky vymoženosti mesta na dosah, no zároveň túžia po bývaní v tichom prostredí.

Rezidencia Kolečo ponúka

31 bytov najvyššieho štandardu
1460 m² ambulancií a nebytových priestorov
100 parkovacích miest
780 m² súkromnej záhrady

Súčasťou štandardu bytov bude podlahové kúrenie, protipožiarne a bezpečnostné dvere, prvotriedne okná s izolačným trojsklom, kvalitné laminátové dvere a vinylové podlahy, komplet sanita, obklady a dlažby v kúpeľni, predpríprava pre inštaláciu klimatizácie a exteriérových žalúzií, v neposlednom rade pripojenie na optický internet v každej izbe.

Navyše bude mať každý klient možnosť vlastného výberu štandardu v rámci ponúkaných alternatív interiérových dverí, podláh a komplet zariadenia kúpeľní. Výnimočnosť celého projektu potvrdzuje najmä fakt, že ako jeden z mála bytových domov disponuje väčšími bytmi, než býva v centre mesta zvykom. Okrem klasických 2-izbových bytov tu nájdeme aj priestranné 3, 4 či 5-izbové byty. Na svoje si teda prídu nielen páry či jednotlivci, ale aj rodiny s deťmi.

K dispozícií okrem tradičných bytov aj takzvané apartmány. Tieto budú v projekte zastúpené v 1, 2 a 4-izbovej verzii. Všetky budú situované na 1. podlaží bytového domu. Ich výhodou oproti bytom je možnosť odpočtu DPH – v prípade, ak bude apartmán kúpený na spoločnosť, ktorá je platcom DPH.

Pre viac informácií o projekte a aktuálnej dostupnosti bytov navštívte náš web www.rezidenciakolecko.sk
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 0904 66 33 11 alebo emailom na info@rezidencikolecko.sk.


Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
PROFI Klient PROFI Klient
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí