LINTAVY
od 525 000 €

LINTAVY

od 525 000 €

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Domy
  • Stav projektu: Vo výstavbe
    Počet jednotiek: 2
  • Plocha od: 145.78 m²
    Cena za m²: 3 589,99 €/m²
    ID projektu: 1412
Projekt Lintavy je pre ľudí, ktorí túžia žiť v blízkosti mesta a zároveň chcú tráviť voľný čas v prírode. Lintavy ponúkajú moderné rodinné domy spĺňajúce všetky nízkoenergetické štandardy, umiestnené vo veľmi atraktívnej lokalite mesta Stupava. Všade blízko a pod lesom. Bývanie na tomto mieste ocenia najmä mladé rodiny.
Na osemnástich pozemkoch o výmere 452 m2 do 611 m2 vyrastú samostatne stojace rodinné domy v troch prevedeniach. V Lintavách bude mať každá rodina dostatok súkromia, pretože všetky projekty domov sú navrhnuté v tvare „L“. Takáto dispozícia zabezpečuje dostatok súkromia od susedov a zároveň umožňuje nádherný výhľad na mesto a planinu. Stavby budú inšpirované jedinečnou architektúrou okolia a so svojimi sedlovými strechami dokonale zapadnú do rázu regiónu.
Projekt Lintavy je výnimočný aj tým, že je navrhnutý architektmi z ateliéru APEX A. Tím APEX A vložil do projektu kúsok seba. S návrhom jednotlivých domov a ich dispozícií sa vyhrali tak, akoby plánovali bývanie pre svoje rodiny. Neostali však len pri architekúre a pustili sa aj do samotného developingu. Takýto prístup zaručuje, že budete vedieť o každom jednom detaile domu, ktorý vám predstaví samotný architekt.
Najlepšie je lokalitu a jej nádherné okolie vidieť a precítiť na základe osobnej prehliadky. Dohodnite si stretnutie.


Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
PROFI Klient PROFI Klient
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí