KROVINY 2022
od 217 000 €

KROVINY 2022

od 217 000 €

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Domy
  • Stav projektu: Vo výstavbe
    Počet jednotiek: 1
  • Plocha od: 106 m²
    Cena za m²: 2 047,17 €/m²
    ID projektu: 1388
Ponuka nových bungalovov, radových zástavieb, bytových domov, to všetko už pri Žitave v zlatomoravskom regióne figuruje. Každé bývanie má svoje výhody a tak isto nevýhody. Môžeme viesť niekoľkohodinové diskusie o tom, ktorý typ bývania je najlepší. Dnešný záujemca má rozdielne nároky ako jeho predchodca z pred desiatich či dvadsiatich rokov. Ponuka na trhu je rozmanitá. Každý záujemca si môže nájsť svoje. Klasické štvorce s dvadsaťárovým pozemkom, päťizbové bungalovy so šesťárovým pozemkom alebo byty s veľkoplošnými terasam
Celok tvorí päť dvojpodlažných trojdomov so samostatnými vstupmi. Sú navrhované tak, aby vyhovovali štvor-/päť-člennej rodine. Na prvom nadzemnom podlaží je vstupná časť do obytnej jednotky, bude mať šesť metrov štvorcových, slúži ako vstup do obytnej časti, ale aj technickej miestnosti. Otvorená denná časť sa skladá z kuchyne, jedálne a obývacej izby, ich spoločná rozloha je tridsaťdva metrov štvorcových. Ďalej sa tu nachádza WC, chodba a schodisko, ktoré prepája druhé nadzemné podlažie. Spálňa bude o rozlohe štrnásť metrov štvorcových, detská izba jedenásť metrov štvorcových, druhá detská izba trinásť metrov štvorcových, so šatníkom dva metre štvorcové. Kúpeľňa spojená s WC má rozmer štyri metre štvorcové.


Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
PROFI Klient PROFI Klient
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí