NIDUM - Bývajte ihneď - rezidenčná štvrť blízko mesta
od 189 900 €

NIDUM - Bývajte ihneď - rezidenčná štvrť blízko mesta

od 189 900 €

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Byty
  • Stav projektu: Ukončená výstavba
    Počet jednotiek: 2
  • Plocha od: 125 m²
    Cena za m²: 1 519,20 €/m²
    ID projektu: 1369
Bývajte IHNEĎ a bez čakania, nasťahovať sa môžete už dnes.
V NIDUME sú pre Vás dostupné posledné dokončené a skolaudované domy. Vyberte si ten svoj čo najskôr.
V moderných novostavbách budete bývať úsporne, komfortne, bezstarostne a bezpečne, s výbornou dostupnosťou do miest Prešov a Košice.

NIDUM - projekt moderného bývania, prepája výhody bytu a domu. Účelne navrhnuté viladomy poskytujú súkromie ako v rodinnom dome a bezstarostné bývanie ako v byte. Pre rezidentov sú zabezpečené kompletné služby a správa celého areálu.

Súkromná rezidenčná štvrť NIDUM je umiestnená v objatí zelene, v kľudnom prostredí vhodnom aj pre rodiny s deťmi. Má jedinečnú polohu medzi dvomi veľkými mestami – len 8 minút od Prešova a 16 minút od Košíc. Na dosah je blízke autobusové a vlakové spojenie (5 min chôdze).
Očarí Vás vzdušné a priestranné bývanie s nadštandardnou rozlohou až 125 m2. Interiér je rozvrhnutý na dvoch nadzemných podlažiach do 5 izieb. Na prízemí sa nachádza rozsiahly priestor spájajúci kuchyňu, jedáleň a obývaciu izbu s moderným otvoreným stropom. Obývacia izba je presvetlená dominantnou 3,5 m vysokou presklennou stenou, cez ktorú je prístupná priestranná terasa s rozlohou 20 m2. Na prízemí sa taktiež nachádza spálňa, kúpeľňa a chodba. Na poschodí okrem dvoch izieb a samostatného WC využijete aj luxusnú galériu s priamym výstupom na balkón o veľkosti 3 m2, ktorý je ďalším neoceniteľným doplnkom ku komfortnému bývaniu.

Benefit, ktorý oceníte, sú 2 parkovacie miesta hneď vedľa domu – vaše vlastné a úplne zadarmo. V rámci areálu sme vytvorili sme dostatok parkovacích miest aj pre vašich hostí.

Určite sa vám zapáči možnosť vychutnať si voľný čas v rezidenčnom parku alebo s deťmmi na detskom ihrisku. V rámci rezidenčných služieb si oddýchnete vo wellness, postaráte sa o svoje telo vo fitness, zapožičiate si e – bike, zahrajete tenis alebo využijete ďalšie služby, ktoré máte k výberu.

SMART Infinity - Iba pre Vás sme vyvinuli inteligentné smart riešenia s vlastnou mobilnou aplikáciou pre jednoduché ovládanie služieb aj domácnosti v hodnote 5000,- eur. Správa, servis, update - všetko zadarmo a navždy.
Príďte na obhliadku vzorového domu a rezervujte si ten svoj.

• Garden s vlastnou záhradou
• Štandard so spoločným pozemkom areálu

Nasťahujte sa ihneď. Využite šancu získať nové bývanie za pôvodnú cenu už od 189.900,- eur.

Pozrite si www.mynidum.sk, kde sa dozviete viac o celom projekte. Pre bližšie informácie o modernom bývaní v rezidencii NIDUM alebo pre dohodnutie obhliadky nás kontaktujte na: +421 905 447 446 /info@mynidum.sk





Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí